برداشت قهوه
معمولاً گیلاس های قهوه را یک بار در سال زمانی که اکثرآنها رسیدهاند برداشت میکنند. پرورشدهندگان تجاری از یکی از چندین روش برداشت قهوه بهره میگیرند.برداشت انتخابی (دست چین): گیلاس…
معمولاً گیلاس های قهوه را یک بار در سال زمانی که اکثرآنها رسیدهاند برداشت میکنند. پرورشدهندگان تجاری از یکی از چندین روش برداشت قهوه بهره میگیرند.برداشت انتخابی (دست چین): گیلاس…
نخلهای خرما دوپایهاند، به این معنی که گلها و گردهها روی درختهای جداگانه رشد میکنند، درخت نر مولد گرده و ماده گلساز است که پس از گرده افشانی به میوه…
به گفته ولمن (1961) استفاده از قهوه به عنوان پودر (از آفریقا به عربستان) به روزهای قبل از اسلام بر میگردد. در مورد منشا قهوه عربی سردرگمی وجود داشته است….
خرما اولین درختی است که توسط بشر کاشته شده است. خرما، گیاهی از جنس فونیکس و خانواده پالماسه یا نخل است. بیشتر گونههای جنس فونیکس به عنوان گیاه زینتی در…
سرطان روده بزرگ عامل اصلی مرگ و میر و سومین سرطان در جهان است. قهوه میتواند با افزایش تحرک روده بزرگ در ناحیه رکتوزیگموئید، آزاد کردن استرولهای طبیعی و اسیدهای…
عسل سدر یا کنار، یکی از انواع عسل است که از گلهای درخت کنار بدست میآید. درخت کنار در مناطق گرم و خشک جنوب ایران مانند مناطقی از استان فارس،…
دانه قهوه دومین فراورده سود آور تجاری در دنیا بعد از نفت میباشد. در حال حاضر علاوه بر مصرف قهوه به عنوان نوشیدنی، از قهوه در تهیه انواع بستنی، شکلات…
قهوه داراي ترکيبات پليفنلي بنام فلاونوئيدها است. اين ترکيبات داراي خاصيت آنتياکسيداني ميباشند که موجب پيشگيري از بيماريها ميشوند. گزارشات نشان ميدهند که مصرف مداوم قهوه در درمان ديابت، بيماريهاي…
زنبور عسل وقتی بر روی گلی مینشیند، دانههای گرده را از اندام نرینه گل (پرچم) با خود برمیدارد و هنگامی که به سوی گل دیگری میرود، با این دانههای گرده…
گرمای تابستان بر فعالیت و تولید زنبور عسل تاثیر منفی دارد، اگر دمای کندو بیش از حد گرم شود، ملکه تخم ریزی را کاهش یا حتی متوقف میکند و در…