بزن بریم
منوی دسته بندی

برداشت قهوه

معمولاً گیلاس های قهوه را یک بار در سال زمانی که اکثرآنها رسیده‌اند برداشت می‌کنند. پرورش‌دهندگان تجاری از یکی از چندین روش برداشت قهوه بهره می‌گیرند.
برداشت انتخابی (دست چین): گیلاس قهوه رسیده را برداشت کرده و اجازه می‌دهند گیلاس‌های نارس روی درخت باقی بمانند تا رسیده و در تاریخ بعدی برداشت شوند.

گیلاس‌های قهوه رسیده قرمز روشن، براق و نرم خواهند بود.
برداشت غیر انتخابی (برداشت تک مرحله ای): همه میوه‌های رسیده و نارس را برداشت می‌کنند.

این روش زمانی استفاده می‌شود که اکثر دانه‌ها رسیده باشند.

اگر چه مقدار قابل‌توجهی میوه نارس در هنگام برداشت قهوه از این طریق وجود دارد، هزینه آن برای پرورش دهندگان تجاری که این روش را موثرتر از زمان و سرمایه‌گذاری مالی دخیل در برداشت انتخابی می‌دانند، ارزش دارد.
برداشت مکانیزه: پرورش دهندگان تجاری بزرگ از ماشین‌های بزرگ برای برداشت گیلاس قهوه از درختان استفاده می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *