توضیحات
دانه قهوه کنیا
اگرچه آفریقا هم قهوه عربیکا دارد و هم روبوستا، اما کنیا به طور انحصاری گیاه قهوه عربیکا را پرورش میدهد. دانه های کنیا معمولا دانه هایی عاری از عیب و طعم های نامطبوع (طعم نا مطبوع ایجاد شده حین فرآوری) هستند. دانه های درشت تر و یکدست تری دانه قهوه باعث هماهنگی بیشتر عطر طعم آن می شود.
قهوههای کنیا سبز فرآوری شده و مرطوب هستند.
آنها معمولا طعمی متعادل با اسیدیته مرکبات و شراب دارند.
آنها طعمی ترکیبی، شیرین و میوهای دارند که کمی هم طعم توت و گوجه فرنگی خشکشده در آن حس میشود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.